Почали приймати заявки на отримання грантів для ведення мікробізнесу

8 серпня 2023 року відбувся запуск чергової хвилі грантів від EU4Business для мікробізнесу за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини в розмірі 3 млн євро.

Прийом заявок: 750 грантів – кожен до 4 000 євро – від EU4Business задля підтримки сталості і відновлення мікробізнесу.
Головна мета грантів – підтримати відновлення підприємницької діяльності на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були окуповані, а також посилити стійкість мікробізнесу в інших регіонах України в умовах війни, що триває.

«Європейський Союз посилює підтримку українського бізнеcу в умовах війни, особливо малих підприємців, яким зараз найважче. Вже на початку повномасштабного вторгнення ЄС успішно реалізував аналогічну грантову програму з допомоги 300 релокованим мікропідприємствам, які найбільш постраждали від бойових дій. У межах нової хвилі мікрогрантів ми прагнемо надати можливість ще 750 компаніям отримати кошти для нагальних потреб, повернення та відновлення роботи, зокрема, на постраждалих і звільнених територіях України» наголосив Ремі Дюфло, заступник Голови Представництва Європейського Союзу в Україні.

В межах грантової програми підприємці зможуть отримати фінансову підтримку у розмірі до 4 000 євро у гривневому еквіваленті для реалізації заходів з відновлення своєї господарської діяльності через три уповноважених банки...

Про умови отримання грантів дізнавайтеся тут: ОТРИМАННЯ ГРАНТІВ.

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “Почали приймати заявки на отримання грантів для ведення мікробізнесу”

  1. Анатолій

    Гранти це добре, але для початку потрібно відновити роботу підприємств України. Чернівецьке ТОВ «Машзавод» вже 10 місяців не працює через незаконно накладені санкції. Потужності заводу простоюють, бюджет не отримує надходжень з сплати податків, а колектив залишився без засобів для існування.

Не бажаєте прокоментувати?